Foto: Benjamin Dalby Instagram: vialaluna_
Hardangerviddahallen restaurant & kafé
Norsk matkultur med ferske råvarer frå distriktet.
I eit bygg med historie kan 200 gjester oppleva Norsk matglede. Restauranten kombinerer norsk matkultur og historie med ferske råvarer frå distriktet. Vi tilbyr både à la carte, Hardangerbuffet, catering, lunsj- og selskapsmeny. Hjortegryte og fjellaure er to delikate eksempler med ferske råvarer frå distriktet. Vi tilbyr både en, to og tre retters lunsjmeny, smørbrød, kaker og vaflar.
Velkomen til bords!
Haustmeny 2024
-
FISKESUPPE
Heimalaga fiskesuppe med laks, torsk, reker, gulrot, selleri, purreløk og fennikel. Serveres med brød & smør.
(1a, b, d, 2, 4, 7, 9, 14)
275,-
-
STEKT FJELLAURE
Pannestekt fjellaure med kokte poteter, grønsaker, agurksalat og rømmesaus.
(4, 7, 9)
340,-
-
HJORTEGRYTE*
Hortegryte med potetpuré, grønsaker og tyttebær.
(6,7,9)
325,-
-
REINSDYRSTEIK
Reinsdyrssteik, potetpuré, amandine poteter, grønnsaker og rødvinssaus.
(7, 9, 10)
365,-
-
KJØTTKAKER*
Kjøttkaker med ertestuing, gulrøter, amandine poteter og tyttebærsyltetøy.
(1a, 3, 7, 9, 12)
255,-
-
FISH & CHIPS*
Fritert torskefilet med pommes frites, erter, remulade og sitronbåt.
(1a, 3, 4, 7, 10)
245,-
-
HAMBURGER
Burger med 170 g storfekjøt og ost. Serveres med pommes frites samt salat med løk, tomat, agurk og røkt majonesdressing.
(1a,3,7,10)
255,-
-
POMMES FRITES
Pommes frites med ketchup, sennep eller majones.
65,-
-
PØLSE & POMMES FRITES
Pølse (120 g) og pommes frites med ketchup, sennep eller majones.
(1a, 1b, 1c, 12)
125,-
-
SMØRBRØD
Assortert utval av smørbrød.
Se allergener ved disk.
115,-
-
VAFFEL
Vaffel med syltetøy og rømme.
(1a, 3, 7)
65,-
-
KAKER
Assortert utval av kaker.
Se allergener ved disk.
95,-
-
KARAMELLPUDDING
Heimelaga karamellpudding med krem.
(3, 7)
120,-
Husk bordnummer.
Bestill ved disk.
Maten vert servert ved bordet.
#
½ porsjon for born
Born under 13 år. Sjå stjernetekn* for utval.
Vår servitør hjelper deg gjerne.
*
Allergener
1) gluten (a-kveite, b-bygg, c-rug, d-havre, e-spelt) 2) skalldyr 3) egg 4) fisk 5) peanøtter 6) soya 7) mjølk 8) nøtter (a-valnøtter, b-hasselnøtter, c-mandlar, d-pistasjenøtter, e-pinjekjerner, f-cashewnøtter) 9) selleri 10) sennep 11) sesamfrø 12) svoveldioksid og sulfitt 13) lupin 14) blautdyr.