Velkommen

til bords


Lokal mat i historisk miljø

Hardangerviddahallen

I eit bygg med historie og ein moderne restaurant kan 200 gjester oppleva unik matgleda.
Restauranten kombinera norsk matkultur og historie med ferske råvarer frå distriktet. Vår reinsdyrsteik, fjellaure og vår eigenutvikla  Hardangerbuffet er tre delikate eksemplar vår matfilosofi. «Ganefart» kåret restauranten til beste spisestad langs vegen i Hordaland og Sogn & Fjordane.

Vi tilbyr både à la carte, Hardangerbuffet, catering, lunsj- og selskapsmeny.

Velkomen til bords!

Beste eteplass

Restauranten kombinerer norsk matkultur og historie med ferske råvarer frå distriktet. Vår reinsdyrsteik, fjellaure og vår eigenutvikla  Hardangerbuffet er tre delikate eksempel vår matfilosofi. «Ganefart» kåra restauranten til beste spisestad langs vegen i Hordaland og Sogn og Fjordane. Vi tilbyr både à la carte, Hardangerbuffet, catering, lunsj- og selskapsmeny.

Arrangement

Vårt kjøken har lang erfaring med bevertning av selskap og arrangement for både store og små grupper. Vi tek gjerne del i planlegginga av alt frå firmafestar og blåturar, til bryllaup, konfirmasjon, fødselsdagar, dåp og andre samkomer. De er hjarteleg velkomne til ein hyggeleg og uforpliktande samtale om dykkar komande selskap.

Privacy Preferences

When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer. Our privacy policy

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies. Our privacy policy