Velkommen
til bords
Lokal mat i historisk miljø
Hardangerviddahallen
I eit bygg med historie og ein moderne restaurant kan 200 gjester oppleva unik matgleda.
Restauranten kombinera norsk matkultur og historie med ferske råvarer frå distriktet. Vår reinsdyrsteik, fjellaure og vår eigenutvikla Hardangerbuffet er tre delikate eksemplar vår matfilosofi. «Ganefart» kåret restauranten til beste spisestad langs vegen i Hordaland og Sogn & Fjordane.
Vi tilbyr både à la carte, Hardangerbuffet, catering, lunsj- og selskapsmeny.
Velkomen til bords!
Beste eteplass
Restauranten kombinerer norsk matkultur og historie med ferske råvarer frå distriktet. Vår reinsdyrsteik, fjellaure og vår eigenutvikla Hardangerbuffet er tre delikate eksempel vår matfilosofi. «Ganefart» kåra restauranten til beste spisestad langs vegen i Hordaland og Sogn og Fjordane. Vi tilbyr både à la carte, Hardangerbuffet, catering, lunsj- og selskapsmeny. Hardangerviddahallen er opptatt av å redusere matsvinn og kommuniserer dette til de ansatte for å øke bevistheten rundt matsvinn. Det tilbyes også valg av porsjonsstørrelse i menyen til gjestene.
Arrangement
Vårt kjøken har lang erfaring med bevertning av selskap og arrangement for både store og små grupper. Vi tek gjerne del i planlegginga av alt frå firmafestar og blåturar, til bryllaup, konfirmasjon, fødselsdagar, dåp og andre samkomer. De er hjarteleg velkomne til ein hyggeleg og uforpliktande samtale om dykkar komande selskap.