Sommerjobb i Hardanger – Restaurantleder

Vi søker resepsjons- og informasjonsverter

Sommerjobb i Hardanger – Restaurantleder

Sommerjobb i Hardanger – Restaurantleder 1200 798 Norsk Natursenter – Hardanger

Vi søker restaurantleder

for hele eller deler av sesongen april – oktober 2020

Vi søker restaurantleder i Hardangerviddahallen restaurant
fra sesongstart i april

Vi ser etter en entusiastisk restaurantleder som

  • Liker å være i kontakt med gjester og yte god service
  • Er interessert i god og lokal matkultur
  • Er ansvarsbevisst, løsningsorientert og pålitelig
  • Er selvstendig, men også god til å samarbeide med andre
  • Viser fleksibilitet i forhold til arbeidsoppgaver og arbeidstid
  • Trives i et hektisk og internasjonalt arbeidsmiljø

Vi kan tilby

  • Varierte arbeidsoppgaver på en spennende arbeidsplass
  • Vi er behjelpelige med bosted

Ansvarsområder

  • Utføre vertskapsrollen og skape besøksglede hos gjester og grupper
  • Ledelse av restaurant
  • Personalansvar, rekruttering, opplæring, budsjettansvar og timestyring
  • Ansvar for oppfølging av leverandører
  • Internkontroll og rapportering iht frister
  • Godt samarbeid med andre avdelinger

Kvalifikasjonskrav

  • Serviceinnstilt, kvalitetsbevisst og detaljorientert
  • Gode organisatoriske lederegenskaper
  • Tids- og kostnadsfokusert
  • Erfaring fra tilsvarende arbeid
  • Behersker norsk og engelsk muntlig og skriftlig, gjerne også tysk

Det må påregnes arbeid i helger, høytider og skoleferier i perioden april – oktober.

Høres dette interessant ut? Send oss din søknad snarast!

Norsk Natursenter er et moderne opplevingssenter for norsk natur, klima og miljø. Senterets virksomhet er drift av opplevingssenter, restaurant Hardangerviddahallen, gavebutikk og turistinformasjon. Norsk Natursenter er lokalisert i Øvre Eidfjord langs den nasjonale turistveien Rv7 nær Hardangerfjorden, Måbødalen og Vøringsfossen.

Hardangerviddahallen er en moderne restaurant og café der opp til 200 gjester kan oppleve norsk matkultur kombinert med det moderne kjøkken. Restauranten tilbyr À la carte meny, buffet, gruppemeny, catering og selskapsmeny.

 

Søknadsfrist: 15.03.2020
Send søknad til: post@norsknatursenter.no

Privacy Preferences

When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer. Our privacy policy

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies. Our privacy policy