Hardanger Matkulturfestival 27-29 Sept.

Hardanger Matkulturfestival 27-29 Sept.

Hardanger Matkulturfestival 27-29 Sept. 1000 667 Norsk Natursenter – Hardanger


Tradisjonsmat · Kunst · Kultur
Hardanger Matkulturfestival Eidfjord
15 års jubileum

Om Festivalen

Me gler oss til Matkulturfestivalen 27.-29. September og i år feirar dei 15 års jubileum! Spennande program med kurs, marknadsdag, underhalding og sjølvsagt masse god mat og drikke!

Natursenter held opent alle dagar kl 10-18. Ta turen innom utstillingane og så bort til Hardangerviddahallen for spennande smaksopplevingar.

Arrangement i Hardangerviddahallen:
Laurdag: https://www.facebook.com/events/2575342542528737/
Sundag: https://www.facebook.com/events/673996676459772/

Velkomen!

Sjå også festivalsiden, for meir informasjon

Fredag 27.september

18-21 Kurs: Lær å gropekoke kjøt.
Frå førebuing til ferdig servert.

Skalldyraften på Sjel & Gane Kr 450 pr person,
påmelding innan 25. september
til post@kokken-arthur.no

Laurdag 28.Sept

09-12 Kurs: Bli med på gropekoking av kjøt.
Frå førebuing til ferdig servert.

11.00 Festivalen opnar
12.00 Lurspel ved Arild B. Nielsen
12.05 Offisiell opning ved konfransier Torstein Hatlevik, Haaheim Gaard
11-16 Sal av varer frå småskala-produsentar, mat- og kunstboder

· Nils Henning Nesje viser kokkekunst
· Demonstrasjon av fermentering ved Cecilia Marie
· 6. klasse ved Lægreid skule presenterer «Barnas Restaurant»
· Takkebakst: Bakstekonene steiker flatbrød, krotekake, lappar og mjølkekaker
· Koking og servering av tradisjonell rjomegraut
· Gropekoking
· Heilgrilling av gris

· Loddboksal med flotte gevinstar frå marknaden
· Ølbrygging v/Arild Ormevik
· Sidersmaking v/Helleland Gard Heldre sider og saft
· Hardanger Bogeskyttarklubb
· Hesteskokasting
· Leik og musikk frå vikingtida
· Press di eiga eplesaft
· Bakestasjon med barna
· Gratis hesteriding
· Ansiktsmåling

13.30 Musikalsk innslag v/Baljelauget frå Voss
14.00 Trekking av gevinstar frå loddboka
14.30 Musikalsk innslag v/Alexander Aga Røynstrand med vener
16.00 Musikalsk innslag v/Baljelauget frå Voss
19.00 «Forsmak» i marknadsteltet.

«Ganespa» i Hardangerviddahallen. Kokkane frå «Chefs Dinner Norge», Torstein Hatlevik og Nils Henning Nesje, serverer 6-rettars velvære for ganen. Gruppa Stròk frå Ulvik spelar til dans.

Søndag 29.Sept

12-17 Tradisjonsrik søndagsmiddag i Hardangerviddahallen restaurant
10-18 Norsk Natursenter, utstillingar og panoramafilm
12-15 KURSDAG i Tunet på Haugen.

  • Takkebakst med Mona
  • Fermentering med Cecilia Marie

15.30 Kvitanesen kjem i Hardangerviddahallen Restaurant & Cafe

Det kostar å lage festival!
Inngangsbilletten laurdag er som i fjor på kr 100. Born under 15 år er gratis.

Privacy Preferences

When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer. Our privacy policy

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies. Our privacy policy